Yoga på Celleplan

Yoga retreat Strandgaarden

Det er med glade hjerter vi deler denne invitation til en forlænget  yoga retreat på Strandgaarden, som ligger i de mest naturskønne og fredfyldte omgivelser i Helgenæs. Her er der rig mulighed for at trække stikket og bare være.
Dette yoga retreat er tænkt som et fristed for dig, hvor du kan vælge at deltage i præcis det du ønsker.
Der er tid til at nyde eget og hinandens selskab.

Dagligt vil der være yoga undervisning. Gitte vil undervise i den blide Yin Yoga og Eva underviser i den livgivende Shakti Naam Yoga. Derudover vil du kunne nyde Gongbad, meditation/mantra/klang og du kan forkæle dig selv med behandlinger.
Vi tilbyder Lyd Healing, Bars-behandling ( Access Bars), Japansk Facelift og Harmonym Healing.

Du kan læse mere om dette yoga retreat og  behandlinger her: http://naamyoga.dk/om-eva/

Klik her og se hele programmet her

 

 

 

 

Maden og omgivelserne

Mette som er køkkenchef vil stå for måltiderne på Strandgaarden. Menuen er vegetarisk (hovedsagelig) økologisk og Hjemmelavet fra bunden.

Et stenkast fra gården ligger stranden med vores egen badebro Der er masser af muligheder for at vandre i området og for guidede rideture. 
Hvis du har lyst, kan du besøge og knytte bånd til de 9 lamaer, der bor på gården.
Du kan læse mere om Strandgaarden her: https://www.strandgaardenretreat.dk/

Vores nabo er et smukt Buddhist center hvor vi har fået lov at benytte deres tempel til at meditation og væren. Du kan læse mere om Gomde som centeret kaldes her: http://www.gomde.dk/

Klik her og se hele programmet her

 

Yoga og priser

YOGA: Yin Yoga.

YINYOGA er en stille praksis med stor effekt. Langsomme dybe stræk med god tid til at mærke efter, slappe af, lytte til vejrtrækning og opøve mindfulness.
Yinyoga foregår i passive stillinger med fokus på kroppens bindevæv og led og samtidigt øges flowet af energi (qi) i meridianerne. Vi giver os hen til tyngdekraften og smelter sammen med oplevelsen. Yinyoga slipper spændinger, tanker, følelser og giver dig nærvær og større smidighed.

Skakti Naam Yoga.

Shakti Naam Yoga er en unik blanding af åndedræt, dynamiske øvelser, stretching, acupressur, meditation og mantra/lyd der tilsammen aktiverer og styrker kroppens selv-healings evne.
Det er en kraftfuld “anti-aging” Yoga fra Himalaya, hvor de Indiske Guruer brugte teknikken til at få LIV i kroppen efter lange perioder med meditation.
I Shakti Naam Yoga er der stående øvelser, hvor vi bruger foryngende åndedrætsteknikker som åbner meridianerne (energi kanalerne) og fjerner blokeringer i kroppen.

Der tilbydes enkle, praktiske, let tilgængelige værktøjer til alle, uanset alder og helbredstilstand. Det er en effektiv holistisk tilgang til stress reduktion, foryngelse, optimal sundhed, velvære og øget lykkefølelse.

Inklusiv i prisen:

Ophold på Strandgaarden fra torsdag til søndag på dobbeltværelse Vegetarisk kost alle dage inklusiv kaffe og the og kage
Yoga undervisning, gongbad og meditation.

Alt det får du for kr. 3500,00 tillæg for enkeltværelse kr. 300,00.
Ps. Enkeltværelse er først til mølle.
Du betaler 1000,00 i depositum ved tilmelding. Dette kan ikke refunderes ved evt. afbud. 2 måneder før afrejse betaler du restbeløbet 2.500 for dobbeltværelse og enkeltværelse kr. 2.800,00.
Betaling på reg. nr. 3572 konto nr. 921204 eller mobilpay til Eva Rasmussen på 60169613.

Eksklusiv i prisen:
Sengelinned, men du kan leje det for kr. 75,00 hos Strandgaarden.
Sauna med plads til 6. personer kr. 150,00 pr. time.
Guidede rideture på rolige Islandske heste kr. 300 for halvanden time.

Kontakt Eva Rasmussen, Shakti Naam Yoga eller Gitte Andersen, Yoga på Celleplan for yderligere spørgsmål på 60169613 – 28681803 eller på mail: evarasmussen@rocketmail.com – ga@yogapaacelleplan.dk
Hjemmesider: http://naamyoga.dk/

Eller kontakt Yogapaacelleplan her

Adresse

Oasen, Løgtvedvej 22
9352 Dybvad

Telefon

28 68 18 03

 

Mail

ga@yogapaacelleplan.dk