Yinyoga forløb

Yinyoga med Klang og Gongafspænding i Oasen

 

Hold onsdag kl. 19.00 – 20.30 fra den 17. januar til og med 20. marts 2024. Ferie i uge 8

 

Hvad er Yinyoga:

Yinyoga er langsomme dybe stræk, med rigtig god tid til at mærke efter, lytte til vejrtrækningen og opøve mindfulness. Yinyoga er rettet mod bindevæv, led samt meridianbanerne, således at dine led bliver mere smidig og samtidigt øge flowet af energi (qi) i meridianerne. I yinyoga er du i passive stillinger i 3- 5 min, nogle op til 7 min. hvor du giver dig hen til tyngdekraften. Yinyoga handler også om funktion frem for form, samt give slip på spændinger i kroppen og give slip på tanker.

Hvad er Klangafspænding:

Klangmeditation er lydhealing, du mærker hver en vibration i dine celler, vibrationer opløser blokeringer i din krop og flowet din energi i kroppen for lov til at strømme frit . Du mærker roen brede sig. Du mærker klarheden . Jeg bruger tibetanske klangskåle og vindklokker m.m.

Hvad er Gongafspænding:

Et Gongmeditation betyder, at du bades i lydbølger. Gongens dybe vibrationer guider dig ned i dyb afspænding, samtidigt med bliver du forkælet af gongens vibrationer. Du befinder dig i en dyb beroligende og drømmelignende tilstand, en slags meditation. De stærke lydbølger stimulerer den fysiske krop ved at påvirke hudens overflade og hver en celle i kroppen.

Adresse

Oasen, Løgtvedvej 22
9352 Dybvad

Telefon

28 68 18 03

 

Mail

ga@yogapaacelleplan.dk