Gongbade

Gongbade

Et Gongbad betyder, at du bades i lydbølger.

Gongens dybe vibrationer guider dig ned i dyb afspænding, samtidigt med bliver du forkælet af gongens vibrationer. Du befinder dig i en dyb beroligende og drømmelignende tilstand. De stærke lydbølger stimulerer den fysiske krop ved at påvirke hudens overflade og hver en celle i kroppen.

Gongen går dybt ind på dit nervesystem.

Healende Gongbad

Gongen er et gammelt instrument og er kendt som noget af det mest healende og vitaliserende for vores sjæl, krop og sind.

De fleste oplever gongbadet som en opløftende og afspændende vibrereren i hele kroppen, som kan vare op til flere dage. 

Bestil et Gongbad

  • Gongbad for virksomheder 1 – 4 timer
  • Gongbad for enkelt person 30 minutter eller 1 time

Gonghealing

I en Gonghealing indgår enkelte yoga- og åndedrætsøvelser, der uføres inden selve healingen. Disse åbner kroppen og dens energicentre, så den er klar til at modtage.

Du ligger komfortabelt med et tæppe over dig, og måske dækker du dine øjne med en øjenpude.

Jeg spiller min Earth Gong, og du bliver opmærksom på de mange toner i lyden. Lydene udvikler- og udvider sig, omfavner og ”vasker” din krop, således alle kroppens celler vibrerer. Bølgerne af lyd bærer din krop og sind til et fjernt sted, fyldt af fred og harmoni.

Magisk nat på Gong Hotel

Et ophold på Gong Hotel er en hel nat med lydhealing. En fuldstændig magisk nat.

I trygge omgivelser og et komfortabelt rum oplever du en transformerende koncert, når forskellige Gongs afgiver healende frekvenser og vibrationer, i varierende lydstyrker, hele natten igennem. Tid og sted forsvinder, du er et med universet.

Vi spiller Gong for jer hele natten. Det bliver en fantastisk nat.

Vi har yogamåtte, puder og tæpper klar. Medbring gerne en extra måtte/madres så du kan ligge godt og komfortabelt hele natten.

 

 

 

 

Gongens virkning

– hvordan er det muligt?

 

Lad os først se på selve gongen. Den er lavet af en hamret rund metalskive med en flad overflade og let rundet ved kanten. Overfladen har tre områder og hvert område giver en anden lyd, når den spilles.

Gongen spilles med en kølle, og spilleren spiller på forskellige punkter med en række rytmer for at skabe konkrete effekter.

At spille gong er en kunst, fordi gongen ikke er som at spille en tromme eller noget andet musikinstrument. Gong er en vibration. Det er ligesom at spille hundredvis af noder på samme tid. Når gongen spilles produceres en lyd på baggrund af andre lyde. Hver tone interagerer med næste tone, og de ændrer hinanden. Det skaber et komplekst mønster af lyde, som du føler i din krop, når du lytter til Gongen.

 

Gongen har effekt på sindet

Gongen har også en effekt på sindet. Lydbølgerne bidrager til at åbne det underbevidste sind til en meditativ tilstand. Sindet giver naturligt slip med gongen. Det siges, at det kun tager 3-90 sekunder for gongen at have en effekt på sindet.

Lyden af gongen kan også bruges som et effektivt redskab til at åbne og balancere dine energicentre (chakraer). Forskellige områder af gongen korresponderer til de forskellige chakraer. Når disse områder spilles, åbnes og afbalanceres chakraerne.

 

Afspænding og frihed

Lyden af gongen skaber dyb afslapning og giver dig et frikvarter fra din tankevirksomhed. Intet kan sammenlignes med gongens evne til at skabe lyd, der bringer os til en tilstand af harmoni.

Nogle oplever, at det kan være en meget stærk oplevelse at blive gongbadet, og at oplevelsen fremkalder ting fra underbevidstheden, som kommer op til overfladen for at blive frigivet.

 

Adresse

Oasen, Løgtvedvej 22
9352 Dybvad

Telefon

28 68 18 03

 

Mail

ga@yogapaacelleplan.dk